Raamattuseminaari

Raamattuseminaari

Mitä Raamattu opettaa näkymättömästä todellisuudesta ja Jumalan valtakunnasta?
Mikä merkitys tällä on sinun elämässäsi?

On tieteellinen tosiasia, että mannerlaatat etääntyvät toisistaan 2,5 cm joka vuosi. Ilmiö ei kuitenkaan ole havaittavissa ihmisaistein. Asia paljastuu vain tieteen menetelmien avulla. Myöskään Jumalan valtakunnan edistymistä ei voi havaita ihmissilmin. Samoin emme pysty paljain silmin havaitsemaan pimeyden vallan jatkuvaa kutistumista. Yksilöitä vapautuu kuitenkin sen hallinnasta joka päivä ja Jumalan valtakunta laajenee. Jumala vie omaa suunnitelmaansa kohti päämäärää, vaikka sen huomaaminen voi olla haastavaa. Jumalan näkymättömässä todellisuudessa tapahtuu paljon asioita, joita aistimme eivät kykene havaitsemaan. Jumalan kaitselmus toimii silti omassa elämässämme ja inhimillisen historian kaikissa vaiheissa ihmeellisellä tavalla.

Jumala haluaa meidän ymmärtävän, että hänen näkymätön kätensä ja hänen uskolliset agenttinsa ovat vaikuttamassa elämäämme niin, että Jumalan suunnitelma kohdallamme varmasti toteutuu. Näkymätön valtakunta ja sen todellisuus on lähellä meitä ja sen merkitys elämällemme on suurempi kuin osaamme edes aavistaa. Kaikki näkymätön ei kuitenkaan ole ihmiseltä täysin piilossa, sillä yllätykseksemme Raamattu paljastaa paljon meidän aisteillemme näkymättömiä totuuksia.

Näistä mielenkiintoisista asioista keskustelemme tämän vuoden maaliskuussa järjestettävässä 16 luentoa käsittävässä raamattuseminaarissa. Opettajina toimivat opetusneuvos Jouko Ruohomäki Turun Helluntaiseurakunnasta ja opettaja Harri Heikkanen Turun Kotikirkko-seurakunnasta.

Näkymätön valtakunta raamattuseminaari järjestetään perjantaina 24.3. klo 18-21 ja lauantaina 25.3. klo 10-17 Suomen Liikemiesten Lähetysliiton (Missionmen) Sinitaivassalissa osoitteesssa Rauhankatu 15 D, Turku. Ilmoittautumiset tapahtumaan 19.3. mennessä: 040 413 9112, kotikirkontiedotus@gmail.com, tai tapahtuman Facebook-sivu. Ilmoitathan myös emailosoitteesi, jotta saat tietoa mahdollisista muutoksista..

Tervetuloa syventämään ymmärrystäsi Raamatusta!

Admin